1.

Record Nr.

UNIORUON0208589

Autore

DOMI, Mahir

Titolo

Gramatika e gjuhës Shqipe : sintaksa, tekst për shkollat shtetëvjeçare dhe të mesme. Pjesa e dytë / M. Domi

Pubbl/distr/stampa

Botim i tretë

Descrizione fisica

Tiranë : Botim I Ministrisë s'Arësimit dhe Kulturës, 1957. 235 p. ; 22 cm.

Soggetti

LINGUA ALBANESE -- Grammatica

Lingua di pubblicazione

Albanese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia