1.

Record Nr.

UNIORUON0204551

Autore

BUDA, Aleks

Titolo

Konferenca kombëtare për formimin e popullit shqiptar, të gjuhës dhe të kulturës së tij / Aleks Buda, Mahir Domi, Skënder Anamali

Pubbl/distr/stampa

Tiranë, : 1982. 118 p. ; 18 cm.

Altri autori (Persone)

DOMI, Mahir

ANAMALI, Skënder

Soggetti

ALBANIA - Storia

Lingua di pubblicazione

Albanese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia