|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9911023676403321 |
|
|
Autore |
International Commission on Microbiological Specifications for Foods |
|
|
Titolo |
Microorganisms in foods / International commission on microbiological specifications for foods |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Toronto [etc.], : University of Toronto press |
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
A MIC 2988-4 |
A MIC 2988-6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di contenuto |
|
4.: Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality (1988) 6.: *Microbial ecology of food commodities (2000) |
|
|
|
|
|
|
|