| |
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910983384403321 |
|
|
Autore |
Li Yonghui |
|
|
Titolo |
Plant-Based Proteins : Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York, NY : , : Springer, , 2025 |
|
©2025 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[1st ed.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (442 pages) |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Methods and Protocols in Food Science Series |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |