|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910846180703321 |
|
|
Titolo |
Microbiology applications in food biotechnology / / edited by B.H. Nga and Y.K. Lee |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
London ; ; New York, : Elsevier Applied Science |
|
New York Ny, USA, : Sole distributors in the USA and Canada, Elsevier Science, c1990 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
viii, 232 p. : ill. ; ; 25 cm |
|
|
|
|
|
|
Altri autori (Persone) |
|
Nga, Been Hen |
Lee, Y. K (Yuan Kun) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
"Procedings of the Second Congress of the Singapore Society for Microbiology, Singapore, 31 October--3 November, 1989"--P. opposite t.p. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|
| |