|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910841987403321 |
|
|
Titolo |
The freezing preservation of foods / by Donald K. Tressler and Clifford F. Evers ; [poi] edited by Donald K. Tressler, Wallace B. Van Arsdel and Michael J. Copley ; assisted by Willis R. Woolrich |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Westport, : The Avi Publishing Company, 1957 |
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
A MIC 397-1 |
A MIC 397-2 |
A MIC 2094 -1 |
A MIC 2094 -2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di contenuto |
|
1 v. : Freezing of fresh foods ; 2 v. : Freezing of precooked and prepared foods |
|
|
|
|
|
|
|
| |