|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910837298303321 |
|
|
Titolo |
Lactic acid bacteria : microbiology and functional aspects / edited by Seppo Salminen ; Atte von Wright |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York [etc.], : Marcel Dekker, 1998 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[2. ed. revised and expanded] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Food science and technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ; 85 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |