|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910829971603321 |
|
|
Autore |
Wallace Carol A (Carol Anne) |
|
|
Titolo |
Food safety for the 21st century / / by Carol A. Wallace, William H. Sperber and Sara E. Mortimore |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Hoboken, NJ, USA : , : Wiley, , [2018] |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-119-05358-7 |
1-119-05357-9 |
1-119-05356-0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[Second edition.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (494 pages) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Food - Safety measures |
Food industry and trade - Quality control |
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|