|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910829832703321 |
|
|
Titolo |
Lentils : production, processing technologies, products, and nutritional profile / / edited by Jasim Ahmed, Muhammad Siddiq, and Mark A. Uebersax |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Hoboken, NJ : , : Wiley, , [2023] |
|
©2023 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-119-86690-1 |
1-119-86692-8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (448 pages) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Lentils |
Lentils - Growth |
Lentils - Processing |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|
| |