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1. |
Record Nr. |
UNISA996227625003316 |
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Autore |
FRARACCI, Pasquale |
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Titolo |
Il Belgio economico di ieri e di domani e i suoi rapporti con l'Italia / Pasquale Fraracci ; con prefazione di S.E. Luigi Luzzatti |
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Pubbl/distr/stampa |
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Campobasso : Colitti, 1917 |
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Descrizione fisica |
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Disciplina |
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Soggetti |
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Belgio [e] Italia - Relazioni economiche [e] Relazioni commerciali |
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Collocazione |
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Lingua di pubblicazione |
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Formato |
Materiale a stampa |
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Livello bibliografico |
Monografia |
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2. |
Record Nr. |
UNINA9910788480703321 |
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Autore |
Timtcheva Viara |
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Titolo |
Magie et magicien dans l'imaginaire méditerranéen et slave / / Viara Timtcheva ; préface de Michel Maurille |
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Pubbl/distr/stampa |
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Paris : , : L'Harmattan, , [2011] |
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©2011 |
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ISBN |
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Descrizione fisica |
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1 online resource (406 pages) |
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Collana |
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Disciplina |
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Soggetti |
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Magic - Europe - History |
Occultism - Europe - History |
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Lingua di pubblicazione |
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Formato |
Materiale a stampa |
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Livello bibliografico |
Monografia |
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Note generali |
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Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
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Nota di bibliografia |
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Includes bibliographical references (pages [383]-402). |
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3. |
Record Nr. |
UNINA9910820859703321 |
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Autore |
Horsman Reginald |
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Titolo |
Feast or famine : food and drink in American westward expansion / / Reginald Horsman |
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Pubbl/distr/stampa |
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Columbia, : University of Missouri Press, c2008 |
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ISBN |
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Edizione |
[1st ed.] |
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Descrizione fisica |
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1 online resource (viii, 356 pages) : illustrations |
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Disciplina |
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Soggetti |
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Drinking customs - West (U.S.) - History - 19th century |
Food habits - West (U.S.) - History - 19th century |
Frontier and pioneer life - West (U.S.) |
Cooking, American - Western style - History |
Overland journeys to the Pacific |
West (U.S.) Social life and customs 19th century |
West (U.S.) Discovery and exploration |
United States Territorial expansion |
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Lingua di pubblicazione |
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Formato |
Materiale a stampa |
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Livello bibliografico |
Monografia |
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Note generali |
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Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
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Nota di bibliografia |
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Includes bibliographical references and index. |
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Nota di contenuto |
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Food in the forest -- Land of pork and corn -- Game on every side -- Meat and more meat -- Tortillas and frijoles -- On the Oregon Trail -- Water before every door -- By land and sea -- Food at the mines -- Rank and file -- Officers' wives -- Food on the run -- Ranch and chuck wagon -- Long horizons. |
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Sommario/riassunto |
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"Drawing on the journals and correspondence of pioneers, Horsman examines more than a hundred years of history, recording components of the diets of various groups, including travelers, settlers, fur traders, soldiers, and miners. He discusses food-preparation techniques, including the development of canning, and foods common in different regions"--Provided by publisher. |
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