|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910820146003321 |
|
|
Titolo |
Advances in food diagnostics / / edited by Leo M. Nollet, Fidel Toldra |
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Hoboken, New Jersey : , : John Wiley & Sons Incorporated, , 2017 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-119-10590-0 |
1-119-10589-7 |
1-119-10591-9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[Second edition.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (528 pages) : illustrations (some color) |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Food - Analysis |
Food adulteration and inspection |
Food - Quality |
Food - Safety measures |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|