1.

Record Nr.

UNINA9910791824903321

Autore

Romero-González R

Titolo

Liquid chromatography for the determination of mycotoxins in foods [[electronic resource] /] / R. Romero-González, J.L. Martínez Vidal and A. Garrido Frenich

Pubbl/distr/stampa

New York, : Nova Science Publishers, c2010

ISBN

1-61728-442-4

Descrizione fisica

1 online resource (75 p.)

Collana

Food science and technology series

Altri autori (Persone)

Martínez VidalJ. L

Garrido FrenichA

Disciplina

664.001/579

Soggetti

Food - Microbiology

Mycotoxicoses

Liquid chromatography

Food contamination

Lingua di pubblicazione

Inglese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia

Note generali

Description based upon print version of record.

Nota di bibliografia

Includes bibliographical references (p. [51]-58) and index.

Nota di contenuto

Presence of mycotoxins in food -- Sample preparation -- Chromatographic methods for mycotoxin analysis.