|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910678281903321 |
|
|
Titolo |
Thermal food engineering operations / / edited by Nitin Kumar, Anil Panghal, and M. K. Garg |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Hoboken, NJ : , : John Wiley & Sons, Inc., , [2022] |
|
©2022 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-119-77643-0 |
1-119-77642-2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (489 pages) |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Bioprocessing in food science |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Food industry and trade |
Food - Effect of heat on |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|