|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910647394203321 |
|
|
Titolo |
Basic protocols on emotions, senses, and foods / / edited by Moustafa Bensafi |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York, New York : , : Springer, , [2023] |
|
©2023 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
9781071629345 |
9781071629338 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (284 pages) |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Methods and Protocols in Food Science |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Food - Psychological aspects |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|