|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910580168203321 |
|
|
Titolo |
Making food in local and global contexts : anthropological perspectives / / edited by Atsushi Nobayashi |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Gateway East, Singapore : , : Springer, , [2022] |
|
©2022 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
9789811910487 |
9789811910470 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (211 pages) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Food - Social aspects |
Food |
Nutritional anthropology |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
Description based upon print version of record. |
|
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index. |
|
|
|
|
|