|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910490746903321 |
|
|
Titolo |
Chemistry and Biochemistry of Winemaking, Wine Stabilization and Aging / / edited by Fernanda Cosme, Fernando M Nunes, and Luís Filipe-Ribeiro |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
London, England : , : IntechOpen, , 2021 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (256 pages) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references. |
|
|
|
|
|
| |