|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910271053203321 |
|
|
Titolo |
Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics / / edited by Photis Papademas, Thomas Bintsis |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Hoboken, New Jersey : , : Wiley, , 2018 |
|
©2018 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-119-04618-1 |
1-119-04617-3 |
1-119-04616-5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (462 pages) : illustrations (some color) |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Cheesemaking |
Dairy processing |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
|
|
|
|
|
|
|