|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910208818503321 |
|
|
Titolo |
Food oligosaccharides : production, analysis, and bioactivity / / edited by Dr. F. Javier Moreno, Dr. María Luz Sanz |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Chichester, England : , : IFT Press : , : Wiley-Blackwell, , 2014 |
|
©2014 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
1-118-81736-2 |
1-118-81742-7 |
1-118-81734-6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (564 pages) : illustrations |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Oligosaccharides |
Oligosaccharides - Biotechnology |
Food - Carbohydrate content |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
|
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
|
|
|
|
|
|
|