| |
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910148807603321 |
|
|
Autore |
Somogyi J.C |
|
|
Titolo |
Guide Lines for the Preparation of Tables of Food Composition / / editors, J.C. Somogyi, D.A.T. Southgate, E.M. Widdowson |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Basel : , : S. Karger, , 1974 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[1st ed.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (V + 57 pages) : : 11 tables |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Nutrition |
Metabolism |
Preventive Medicine |
Social Medicine |
Gastroenterology |
Pediatrics |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |