|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA9910148629603321 |
|
|
Autore |
Light The Editors of Cooking |
|
|
Titolo |
Cooking Light Pressure Cooking Made Simple : Slow-Cooked Flavor in Half the Time |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Birmingham : , : TI Inc. Books, , 2016 |
|
©2016 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[1st ed.] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
1 online resource (264 pages) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Low-calorie diet |
Low-fat diet |
Pressure cooking |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di contenuto |
|
Cover -- Title -- Copyright -- Contents -- Pressure Cooking Pointers -- Satisfying Beans -- Hearty Grains -- Fork-Tender Meats -- Perfect Poultry -- Fresh Veggies -- Decadent Desserts -- Nutritional Information -- Metric Equivalents. |
|
|
|
|
|
|
|