|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA990009944870403321 |
|
|
Titolo |
Physical properties of foods : novel measurement techniques and applications / edited by Ignacio Arana |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Boca Raton [etc.] : CRC press, 2012 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
xiv, 406 p. : ill. ; 25 cm |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Contemporary food engineering |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |