|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA990009314400403321 |
|
|
Titolo |
Shellfish safety and quality / edited by Sandra E. Shumway and Gary E. Rodrick |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Boca Raton [etc.] ; CRC Press ; Cambridge ; New Delhi : Woodhead Publishing Limited, c2009 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
XX, 591 p. : ill. ; 24 cm. |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |