|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA990009220160403321 |
|
|
Titolo |
Extracting bioactive compounds for food products : theory and applications / edited by M. Angela A. Meireles |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Boca Raton, Fla. : CRC |
|
London : Taylor & Francis, 2009 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Contemporary food engineering |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |