|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA990004200020403321 |
|
|
Autore |
Apicius, Coelius |
|
|
Titolo |
L'art culinaire / Apicius ; texte établi, traduit et commenté par Jacques André |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Paris : Les Belles Lettres, 1974 |
|
|
|
|
|
|
|
Titolo uniforme |
De re coquinaria <in latino e in francese> |
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
XXII, 234 p. (2-132 doppie) ; 22 cm |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Collection des universités de France , ISSN 0184-7155 |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
870.108 B L LAT. AP |
P2B-640-B.L.-APIC.-403A-2002 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |