|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISA990000832720203316 |
|
|
Titolo |
Analytical techniques for fooda and agricoltural products / edited by G. Linden ; translated by lance Dieter ; editor for the english language edition W. Jeffrey Hurst |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
XXI, 578 p. : ill. ; 24 cm |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Alalysis and control methods for foods and agricoltural products |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2. |
Record Nr. |
UNINA990002521810403321 |
|
|
Autore |
Doetsch, Gustav |
|
|
Titolo |
Anleitung zum praktischen Gebrauch der Laplace Transformation und der Z-Transformation / G. Doetsch |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Mnchen : Oldenbourg, 1967 |
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |