1.

Record Nr.

UNISALENTO991003229009707536

Autore

Lanfranchi Strina, Bianca

Titolo

Indice / a cura di Bianca Lanfranchi Strina

Pubbl/distr/stampa

Venezia : Comitato per la pubblicazione delle fonti relative alla storia di Venezia, 1997

Descrizione fisica

1 v. ; 24 cm

Collana

SS. Trinità e S. Michele Arcangelo di Brondolo

Lingua di pubblicazione

Italiano

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia

2.

Record Nr.

UNINA990002048860403321

Autore

Commissione europea

Titolo

Integrated pest control in citrus-groves : proceedings of a meeting of the EC Experts' Group, Acireale 26 - 29 march 1985 / edited by R. Cavalloro, E. Di Martino

Pubbl/distr/stampa

Rotterdam, : A.A. Balkema, 1986

Descrizione fisica

XII, 600 p. ; 25 cm

Disciplina

632.9

Locazione

FAGBC

Collocazione

B ENT 601

Lingua di pubblicazione

Inglese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia



3.

Record Nr.

UNINA9910557586803321

Autore

Janczukowicz Wojciech

Titolo

New Trends in Environmental Engineering, Agriculture, Food Production, and Analysis

Pubbl/distr/stampa

Basel, Switzerland, : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2021

Descrizione fisica

1 online resource (396 p.)

Soggetti

Technology: general issues

Lingua di pubblicazione

Inglese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia

Sommario/riassunto

This Special Issue presents the latest advances in agriculture, aquaculture, food technology and environmental protection and engineering, discussing, among others, the following issues: new technologies in water, stormwater and wastewater treatment; water saving, lake restoration; new sludge and waste management systems; biodiesel production from animal fat waste; the microbiological quality of compound fish feeds for aquaculture; the role of technological processes to improve food quality and safety; new trends in the analysis of food and food components including in vitro, in vivo, and in silico analyses; and functional and structural aspects of bioactivities of food molecules.