|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNIBAS000012048 |
|
|
Titolo |
Engineering properties of food / edited by M. A. Rao, S. S. H. Rizvi |
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York; Basel : Marcel Dekker, c1995 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Edizione |
[2. ed., revised and expanded] |
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
VIII, 531 p. : ill. ; 24 cm. |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Food science and technology ; 19 |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Alimenti - Analisi |
Industria alimentare |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|