Study of an Innovative Process for Food Stabilization by Means of High Hydrostatic Pressure : tesi di dottorato / Paola Maresca ; Supervisor Giovanna Ferrari ; Scientific Referees Giorgio Donsi, Massimo Poletto, Jean Marie Perrier-Cornet ; Coordinator Ernesto Reverchon |
Autore | Maresca, Paola |
Pubbl/distr/stampa | Salerno : Università di Salerno, 2004 |
Descrizione fisica | XII, 170 p. : ill. ; 24 cm |
Formato | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Record Nr. | UNINA-990007895880403321 |
Maresca, Paola
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Salerno : Università di Salerno, 2004 | ||
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Study of an innovative process for food stabilization by means of high hydrostatic pressure / Paola Maresca ; Giovanna Ferrari, Giorgio Donsì, Massimo Poletto, Jean Marie Perrier-Cornet, Ernesto Reverchon |
Autore | MARESCA, Paola |
Pubbl/distr/stampa | Baronissi : CUES, 2004 |
Descrizione fisica | XII, 170 p. ; 24 cm |
Disciplina | 664.028 |
Soggetto topico | Alimenti - Conservazione |
ISBN | 88-8703-69-3 |
Formato | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Record Nr. | UNISA-990003067870203316 |
MARESCA, Paola
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Baronissi : CUES, 2004 | ||
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