Vai al contenuto principale della pagina

Endërrime Bagëti e bujqësija ; Dëshir'e vërtetë e Shqipëtarëvet ; Luletë e verësë ; Dashuria ; Versha për mësonjëtoret e para ; Parajsa dhe fjala fluturake ; Sqipëria ; Pellazgët - Shqipëtarët / Naim Frasheri(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: FRASHERI, Naim H. Visualizza persona
Titolo: Endërrime Bagëti e bujqësija ; Dëshir'e vërtetë e Shqipëtarëvet ; Luletë e verësë ; Dashuria ; Versha për mësonjëtoret e para ; Parajsa dhe fjala fluturake ; Sqipëria ; Pellazgët - Shqipëtarët / Naim Frasheri Visualizza cluster
Pubblicazione: Prishtinë : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica: 398 p. ; 20 cm.
Disciplina: 891.991(Letteratura albanese)
Titolo autorizzato: Bagëti e bujqësija ; Dëshir'e vërtetë e Shqipëtarëvet ; Luletë e verësë ; Dashuria ; Versha për mësonjëtoret e para ; Parajsa dhe fjala fluturake ; Sqipëria ; Pellazgët - Shqipëtarët  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Albanese
Record Nr.: UON0252275
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Fa parte di: Vepra / Naim Frashëri ; 1 Prishtinë . -Faik Konica , 2000 5 v. , 20 cm.
Numero di copie: 1
Biblioteca: Univ. L'Orientale
Sede SiBA - Via Duomo 219
Collocazione ALB A FRA 0011
Inventario EO 35882
Opac: Controlla la disponibilità qui