1.

Record Nr.

UNIORUON0209740

Autore

LENIN, Vladimir Il'ic

Titolo

Mësimet e Komunës Kujtimit të Komunës ; Shteti dhe Revolucioni . Eksperienca e Komunës së Parisit të vitit 1871. Analiza e Marksit. Shpjegime plotësuese të Engelsit / V. I. Lenin

Pubbl/distr/stampa

Tiranë : Naim Frashëri, 1971. 98 p. ; 16 cm.

Lingua di pubblicazione

Albanese

Formato

Materiale a stampa

Livello bibliografico

Monografia